Madrid, Barca in Juve so lahko izločeni

05.06.2021

Real Madrid, Juventus in Barcelono lahko čaka izključitev iz UEFA Champions League zaradi poizkusa kreiranja nove lige - Evropske Super lige.

Madrid, Barca in Juve so lahko izločeni

Prejšnji mesec je poizkus 12 evropskih klubov, da bi ustanovili novo ligo, hitro propadel. Prvi so iz novonastale lige začeli izstopati angleški klubi, tem pa je sledilo še odstop ostalih klubov, razen zgoraj omenjejih treh. Ti si še vedno želijo, da bi liga obstala in če se bo to tako nadaljevalo, jih lahko čaka izključitev iz najbolj prestižnega tekmovanja v Evropi. Poleg tega pa vrjetno še visoka denarna kazen.

To pomeni, da bi v naslednji sezoni v Ligi prvakov lahko videli špansa Real Sociedad in Real Betis ter italijanski Napoli, ki bi prevzel mesto stare dame.

Kar se tiče ostalih devetih klubov, ki so izstopili iz Super lige, jih vrjetno čaka samo denarna kazen, nastop v ligi pa bo še vedno mogoč.  Med temi klubi so Liverpool, Tottenham, Manchester United in drugi.

V sezoni 2024 pa nas vrjetno v Ligi prvakov čaka nekaj sprememb, saj želijo tekmovanje narediti podobno Super bowlu. O teh stvareh trenutno razmišljajo in še niso 100% potrjene.

 

Trenutne promocije

Rezultat 0:0 - vračilo denarja
Rezultat 0:0 - vračilo denarja

V primeru, da se tekma konča z neodločenim rezultatom 0:0, vam Bet365 povrne stavo!

Preberi več

NBA predčasno izplačilo
NBA predčasno izplačilo

Izkoristite možnost predčasno zadete stave, če vaša ekipa povede za vsaj 20 točk!

Preberi več