Bonus za kombinacijski listek

28.01.2020

Prejmite dodaten bonus(5 - 70%) za stave na kombinacijskem listku nogometa.

Bonus za kombinacijski listek

Promocija, ki bo razveselila vse ljubitelje največjih nogometnih lig. To ste tisti, ki radi spremljate nogomet ob tem pa varno, in predvsem iz zabave, stavite na svoje favorite.

S to promocijo lahko, ob predpostavki, da je vaša kombinacijska stava pravilna, prejmete od 5% do 70% dodatnega bonusa. Tipi stav, za katere to velja, pa so Zmagovalec tekme(Full time results), Obe ekipi dosežeta zadetek(Both teams to score) in Rezultat/Obe ekipi dosežeta gol(Result/Both teams to score).

Pravila in pogoji promocije

  • velja za vse člane, nove in obstoječe
  • dodaten bonus velja za lige, ki so naštete spodaj
  • velja za tipe stav: Full time result, Both to score in Result/Both to score
  • maksimalen bonus, ki ga s tem lahko prejmete je 100.000EUR
  • za tip stave Full time result enhanced ta bonus ne velja
  • če ste opravili Bet365 cashout opcijo bonusa ne prejmete
  • stava postavljena z Bet crediti ni upravičena do te promocije

Višina bonusa in lige

Višina bonusa je odvisna od števila stav na kombinacijskem listku. 5% bonus prejmete, ko imate na listku vsaj 3 pare. Za vsak dodan par se vam prišteje dodatnih 5%. Kar pomeni, da v primeru 5 parov na kombinacijskem listku prejmete 15% dodatnega bonusa. Maksimalna višina pa je 70%, kar je 14 parov in več.

Lige, za katere se vam bonus prišteje, pa so sledeče: angleške Premier League, Championship, League 1, League 2, FA Cup (od prvega kroga), EFL Cup, škotski Premiership, španska Primera Liga, neška Bundesliga I, italijanska Serie A, francoska Ligue 1, UEFA Liga Prvakov (od skupinskega dela dalje), UEFA Liga Evropa (od skupinskega dela dalje), AFC Liga Prvakov (od skupinskega dela dalje), Copa Libertadores, Copa Sudamericana.

Prijetno postavljanje stav na Bet365!

 

Zadnja novica

Madrid, Barca in Juve so lahko izločeni
Madrid, Barca in Juve so lahko izločeni

Real Madrid, Juventus in Barcelono lahko čaka izključitev iz UEFA Champions League zaradi poizkusa kreiranja nove lige - Evropske Super lige.

Preberi več