Bet365 bonus

Bet365 bonus trenutno za nove člane znaša 100% do 25 EUR. Da bi bonus prejeli takoj po vplačilu, pa vam svetujemo, da uporabite kreditno kartico. V tem primeru so sredstva takoj na računu, po prvi poknjiženi stavi pa so Bet crediti že na vašem računu na voljo za postavljanje stav.

Bet365

Lahko seveda sredstva nakažete preko bančnega računa, ampak bo trajalo malo dlje. Obstaja tudi možnost nakazila z Paysafe kartico. V tem primeru pa je potrebna tudi PVC koda, ki jo prejmete preko pošte. PVC koda služi tudi kot tudi dodatna verifikacija vašega računa.

Kako stavim z bonusom | Enchanced prices | FAQ | Bonus za tenis 

Opis strani temelji na lastnih izkušnjah!

Zakaj izbrati Bet365 bonus?

Lahko vam na hitro naštejemo nekaj razlogov, zakaj izbrati to stavnico:

 • Odlične kvote
 • Dobra pokritost stav v živo s prenosi
 • 25EUR bonus, za katerega ni zahtevanih nemogočih pravil
 • Ker je po našem mnenju to trenutno najboljša stavnica

Kako prejmem 25EUR Bet creditov

Za prejetje bonusa ni potrebno postoriti veliko. Lahko sledite korakom:

 1. Registrirajte svoj račun
 2. Položite denar s kreditno kartico, bančnim nakazilom ali Paysafe kartico
 3. Minimalno vplačilo za prejetje bonusa je 5 EUR
 4. Postavite stavo
 5. Ko bo vaša stava poknjižena, boste prejeli svoj bonus v obliki Bet credits-ov

Vzemi Bet365 bonus

Zgoraj smo na hitro našteli vse potrebne korake, ki jih je potrebno storiti za prejetje bonusa. Ko je bonus na vašem računu, vas Bet365 o tem tudi obvesti.

V primeru, da bonusa dobrodošlice ob prvem vplačilu ne prevzamete takoj, imate za to 30 dni časa. Če ste denar naložili večkrat se vam bo za bonus štel najvišji polog, ki je omejen na maksimalno 25EUR.

Kako stavim z Bet crediti

Če ste upravičeni do koriščenja, potem se vam bo ta pokazal v vašem računu pod vašim računom. My account/Offers. Tam lahko kliknete na Claim offer in tako bodo betcrediti na voljo za stavljenje. 

Za koriščenje Bet365 bonus v obliki betcreditov ni potrebna raketna znanost. Izberite si svoj izzid, za katerega mislite, da imate pravilno napoved, izberete "Use bet credits" in to je to. 

Na listek seveda lahko dodate več dogodkov, ni potrebno, da je samo eden. Pomembno je tudi vedeti, da se znesek betcreditov ne šteje v izplačilo. V izplačilo bonusa se šteje samo dobitek. 

Bet credite lahko združite tudi s pravim denarjem. To pomeni, da lahko stavite na dogodek 30EUR, od tega jih je 25 EUR (oz. toliko, kolikor imate bonusa) iz Bet365 bonus stanja.

Primer: Če ste stavili na kvoto 2.00 znesek bet creditov 10 EUR, potem v primeru dobitnega listka prejmete izplačanih 10 EUR. Če bi stavili s svojim denarjem, potem bi bilo izplačilo 20 EUR, ker bi bil poleg vštet tudi vaš vložek. Vaš denar, ki ga zadanete s pravilno napovedanim betcredit listkom, je takoj na voljo za izplačilo!

Bet365 uporaba betcredit*Kvote so bile veljavne na 13.3.2020

Če vaš račun ne bo aktiven zaporedno 90 dni, potem bodo betcrediti avtomatsko odstranjeni iz vašega računa.


FAQ:

🎁 Kolikšen je Bet365 bonus?

Za igralce iz Slovenije je Bet365 bonus trenutno 25EUR, ki je vpisan na vaš račun kot Bet credit. Ta denar ni mogoče izplačati. Z njim lahko samo postavljate stave.

❓Kaj moram storiti, da bonus prejmem?

Nič posebnega. Registrirajte se, verificirajte račun, nakažite denar in bonus boste prejeli. Kdaj ga boste prejeli je odvisno od načina vplačila.

🕑 Kako hitro moram izkoristiti Bet365 bonus?

Bet365 bonus načeloma nima časovne omejitve. Samo v primeru, da vaš račun ni aktiven zaporedno 90 dni, se bo bonus iz vašega računa izbrisal. Vaš račun bo seveda ostal aktiven.


Enhanced prices

Na bonus seznam lahko dodamo tudi Enhanced prices. To pomeni, da so kvote na dogodke (v samo določenih ligah) višje, kot so kjerkoli drugje. Povišane kvote, kot bi lahko prevedli, veljajo samo na končen rezultat tekme, na tip stave Full time result.

Bet365 Enhanced kvote*Kvote so bile veljavne na 13.1.2021

Na zgornji sliki je prikazan primer Enhanced Prices, kjer so kvote višje na vse tri dogodke. Vsaka ta razlika pa se pozna pri kombinacijskih listkih, kjer je kvota tudi zaradi tega višja.

V primeru, da ste stavili ta tip dogodka, ne veljata promiciji Predčasno izplačilo pri dveh golih prenosti in Nogometni bonus kombinacijskega listka.

Koriščenje Povišanja kvot

To promocijo lahko koristite na tekmah spodaj naštetih lig.

 • UEFA Liga prvakove (Skupinski del in del na izpadanje)
 • Angleška Premier League
 • Angleški Championship
 • Angleški FA pokal (od prvega kroga naprej)
 • Angleški EFL pokal
 • UEFA Liga Evropa (Skupinski del in del na izpadanje)

Napoved Kdo bo zadel 

Še promocija, ki jo lahko štejemo med bonuse in se tiče igralcev, ki radi stavijo na Kdo bo zadel prvi gol, Kdo bo zadel zadnji gol in podobne. S to promocijo vam Bet365 povrne stavo v primeru, da je vaš igralec, na katerega ste stavili, da bo zabil gol, bil menjan v prvem polčasu.

Bet365 kdo bo zadel

Kako deluje promocija

 1. Stavite na svojega favorita pred začetkom tekme na določene tipe stav. Tekme V živo ne veljajo.
 2. Če je igralec zamenjan v prvem polčasu, potem vam bo stava povrnjena v obliki Bet creditov. Če pa je vaš igralec že zadel gol, potem bo vaša stava tako ali tako izplačana.
 3. Če je stava del listka, ki ste ga sestavli s pomočjo Bet builderja, se vam stava prav tako povrne v obliki Bet creditov.
 4. Veljajo samo stave postavljene na spodnje tipe dogodkov.

Katere stave štejejo

Vaša stava, v primeru menjave v 1. polčasu, bo povrnjena v primeru, da ste stavili na tip dogodka: First Goalscorer, Last Goalscorer, Anytime Goalscorer / To Score at Any Time, Next Goalscorer (velja samo za prvi gol), To Score Two or More Goals / To Score 2 or More, To Score Three or More Goals / To Score a Hat Trick, Scorecast, Anytime Scorecast, Wincast, Timecast, 1st Half Scorecast, Team First Goalscorer, Team Last Goalscorer, 1st Player Booked, Player to be Booked, Player to be Sent Off, Man of the Match.

Tipe dogodkov smo namerno pustili v angleščini zato, da boste te stave lažje našli na spletni strani stavnice.

Nekatera pomembna pravila

 • Bet365 bonus velja za nove in obstoječe stranke
 • Velja samo za stave postavljene pred začetkom tekme
 • V primeru cashout-a stava ne bo povrnjena
 • Prav tako ne velja za stave, ki so bile urejene (Edit bet). S tem je mišljeno, da ste zamenjali igralca, ki naj bi zadel gol

Bet365 bonus za tenis

Prav tako kot nogomet lahko tudi pri tenisu koristite ugodnosti dodatnega bonusa, ki sega od 5%-70%. Bonus se viša glede na število dogodkov, ki jih postavite na listek. Od 5% naprej se vam za vsak dodan dogodek na listku pripiše dodatnih 5%. Za prejetje 70% dodatno je potrebno sestaviti listek z 14 ali več pari. Bonus je v primeru zadetega listka takoj prištet k vašemu stanju in ga nemudoma lahko dvignete.

Bet365 registracija

Kako ga izkoristim?

Prvi pogoj, da pridobite začetnih 5% bonusa je ta, da morata biti na listku vsaj dva dogodka tenisa. Drugo pravilo je, da morajo biti stave tipa: To Win Match, First Set Winner ali Set Betting. Vsi ostali tipi stav ne veljajo za koriščenje tega bonusa. Je pa dobro to, da stave veljajo in se bonus sešteva pri posameznih in dvojicah.

Bet365 bonus za tenis

Katere lige veljajo za promocijo?

Ta tip bonusa velja samo za večje tipe dogodka, ki so našteti spodaj. 

 • Vsi dogodki tipa Grand Slam
 • ATP
 • WTA
 • Challenger Tour
 • Davis Cup
 • Billie Jean King Cup

Grand slamov je letno kar nekaj, ATP in WTA dogodki pa so bolj pogosti, tako da dogodkov za stave sigurno ne bo zmanjkalo.

Dodatna pravila

V alinejah so našteta še dodatna pravila in pogoji. Le te si preberite, da boste pravilno sestavili listek in prejeli bonus.

 • Bonus je velja, če je listek postavljen z Bet crediti.
 • Veljajo samo dogodki, ki so postavljeni pred začetkom tekem.
 • Maksimalen bonus, ki ga lahko prejmete, je zgoraj omejen na 100.000EUR.
 • Če listek predčasno 100% izplačate boste bonus izgubili. Če ga izplačate delno, se bo bonus preračuna glede na preostali znesek stave.
 

Trenutne promocije

Rezultat 0:0 - vračilo denarja
Rezultat 0:0 - vračilo denarja

V primeru, da se tekma konča z neodločenim rezultatom 0:0, vam Bet365 povrne stavo!

Preberi več

NBA predčasno izplačilo
NBA predčasno izplačilo

Izkoristite možnost predčasno zadete stave, če vaša ekipa povede za vsaj 20 točk!

Preberi več