BET365 ALTERNATIVE

Bet365 alternative so odlična rešitev za dostop do spletne strani Bet365, katera v Sloveniji žal ne deluje. Z Bet365 alternativnimi povezavami lahko brez skrbi dostopate do spletne strani Bet365, vpisujete stave in igrate širok nabor iger na srečo. Delujoč Bet365 alternative dostop je vedno na voljo na naši spletni strani.

Bet365 v Sloveniji

Bet365 je angleška stavnica, ki ponuja najboljše kvote na trgu, obenem pa svoje uporabnike navdušuje s številnimi bonusi in celostno uporabniško izkušnjo. Stavnica je v Sloveniji aktivna že več kot 20 let, a trenutno deluje samo preko Bet365 alternativne povezave. Razlog tiči v dejstvu, da tuje stavnice v Sloveniji še vedno ne morejo pridobiti slovenske licence za igranje iger na srečo, saj lahko le-to pridobi samo podjetje v lasti države. Posledično ima v Sloveniji licenco za igre na srečo samo športna loterija, ki uspešno skrbi, da igralci ne »odtekajo« k drugim stavnicam. Svoje člane želijo obdržati z blokiranjem spletnih naslovov kot je na primer www.bet365.com do katere uporabniki ne morajo dostopati. Tu pa nastopimo mi, ki skrbimo, da je dostop do Bet365 Slovenija vedno mogoč in delujoč.

Angleška stavnica Bet365 je bila ustanovljena leta 2000 v Veliki Britaniji in danes predstavlja eno največjih in najbolj priljubljenih spletnih mest za polaganje športnih stav in igranje iger na srečo. Danes zaposluje že več kot 4000 ljudi, uporablja pa jo več kot 30 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Stavnica je zaradi davčnih prednosti registrirana na Gibraltarju, v Evropski Uniji in Združenem kraljestvu pa ima urejena vsa potrebna dovoljenja in licence za svoje delovanje. Žal pa dostop do glavne spletne strani v Sloveniji ni mogoč.

Bet356 alternative povezava v Sloveniji

Čeprav stavnica v Sloveniji nima pridobljene licence, osnovna spletna stran le-te pa je blokirana, jo lahko uporabljate brez skrbi, saj za to poskrbimo mi. Ker povezava do glavne spletne strani Bet365 v Sloveniji ne deluje vam ponujamo Bet365 alternativne povezave, ki omogočajo dostop do spletne strani, kjer lahko brezskrbno vplačate svoje stave, igrate igre na srečo in v živo spremljate prenos najrazličnejših tekem. Delujočo Bet365 alternativno povezavo lahko vedno najdete na naši spletni strani.

FAQ

Kaj storim ko povezava do Bet365 ne deluje?

Povezava do Bet365 ne deluje, ker je uradna spletna stran v Sloveniji blokirana. Kljub temu lahko do spletne strani vedno in povsod dostopate preko alternativnih povezav. Delujočo alternativno povezavo pa lahko vedno najdete na naši spletni strani.

Dostop do stavnice je v Sloveniji blokiran. Ali to pomeni, da je igranje v stavnici ilegalno?

Čeprav je dostop do spletne strani blokiran, nam nič ne prepoveduje uporabe le-te. Z drugimi besedami, čeprav uradna stran Bet365 ne dela, je njegova uporaba v Sloveniji legalna in možna preko Bet365 alternativnih povezav. Denar brez težav naložite na svoj Bet365 račun preko bančnega nakazila, kreditne kartice ali z uporabo paysafe kartice. Vsa izplačila prav tako potekajo nemoteno, za razliko od slovenske športne loterije pa pri izplačilu dobitka preko portala Bet365 ne plačate davka na dobitek.

Kako pridobimo Bet365 alternativno povezavo?

Ko dostop do glavne spletne strani ni mogoč, lahko vsaka spletna stran pridobi zrcalne linke oziroma povezave. To pomeni, da lahko do spletne strani dostopamo preko povezav oziroma linkov, ki nimajo na prvi pogled nič skupnega z glavno spletno stranjo. Velik nabor zrcalnih povezav do spletne strani www.bet365.com je bilo v Sloveniji že blokiranih, dobra stran teh povezav pa je, da lahko vedno ustvarimo novo. Naša ekipa se tako trudi, da je dostop do Bet365 iz naše spletne strani mogoč na vsakem koraku v vsakem trenutku dneva, kar vam omogočamo z najbolj aktualnimi zrcalnimi povezavami do spletne strani. Tako vas od stavnice loči samo en klik.

Ali je igranje preko Bet365 alternativnih povezav varno?

Angleška stavnica Bet365 je ena najbolj priljubljenih stavnic na svetu, ki po zakonu skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in dobitkov. Kljub temu, da je naslov www.bet365.com v Sloveniji blokiran lahko na alternativnih povezavah še vedno varno in brez skrbi vpisujete stave, igrate igre na srečo in si izplačate denar, brez dodanega davka na dobitek!

Ali lahko spremljam prenose tekem preko Bet365 alternativnih povezav brez ustvarjenega računa?

Prenos tekme preko Bet365 alternativne povezave brez ustvarjenega računa ni mogoč. Za ogled prenosa v živo je potrebo registrirati uporabniški račun. Po uspešno opravljeni registraciji pa za ogled prenosa v živo potrebujete denar na stavnem računu ali plačano katerokoli stavo v zadnjih 24 urah.

Ali je možno na uporabniški račun naložiti denar tudi preko Bet365 alternativne povezave?

Polog denarja na uporabniški račun je izjemno enostaven. Opravite ga lahko brez skrbi, hitro in enostavno, tudi preko alternativne povezave. Polog denarja je možen s kreditno kartico, bančnim nakazilom ali paysafe kartico. Vse transakcije ves čas potekajo nemoteno.

Ali je uporaba Bet365 preko Bet356 alternativne povezave zanesljiva?

Uporaba Bet365 alternativne povezave je popolnoma zanesljiva. Uporabimo jo takrat, ko imamo blokiran dostop do glavne spletne strani (v našem primeru do naslova www.bet365.com). Z besedno zvezo alternativna povezava označimo zrcalne linke oziroma povezave, ki nimajo na prvi pogled nič skupnega z glavno spletno stranjo, a nas kljub temu pripeljejo na isto stran.

Zakaj uporabljati Bet365 alternativno povezavo za stran, ki je v Sloveniji blokirana, medtem ko je pri nas na voljo priznana športna loterija Slovenije?

Odgovor na to vprašanje je preprost. Bet365 enostavno ponuja več. Poleg tega, da ponuja možnost vplačila stav za velik nabor različnih športov, prenos tekem v živo in možnost igranja številnih iger na srečo, ponuja tudi:

  • Odlične kvote (veliko višje kot jih ponuja slovenska športna loterija)
  • Ogromno stavne ponudbe
  • Izplačilo brez dodanega davka na dobitek (pri izplačevanju dobitka preko slovenske športne loterije, se ob izplačilu zaračuna davek na dobitek v višini 15%)
  • Izjemno hitra izplačila
  • Varnost podatkov
  • Dobra podpora uporabnikom

 

 

Trenutne promocije

Rezultat 0:0 - vračilo denarja
Rezultat 0:0 - vračilo denarja

V primeru, da se tekma konča z neodločenim rezultatom 0:0, vam Bet365 povrne stavo!

Preberi več

NBA predčasno izplačilo
NBA predčasno izplačilo

Izkoristite možnost predčasno zadete stave, če vaša ekipa povede za vsaj 20 točk!

Preberi več